Beurzen LVMN informatie voor bezoekers. Beurs De Bilt op 17 september en beurs in MECC Maastricht op 11 en 12 november komen eraan!

Zaterdag 11 en zondag 12 november 2023 wordt door de LVMN voor de eerste keer de internationale mineralen-, fossielen- en sieradenbeurs georganiseerd in  het MECC Maastricht, Forum 100 in Maastricht. De beurs opent haar deuren voor de bezoekers, jong en oud van 10:00 tot 17:00 uur. Bij de ingang koopt u eenvoudig uw kaartje contant of bij voorkeur met contactloos pinnen. 

U hoeft geen kaartje vooraf te reserveren. 

De vele standhouders hebben een mooie verzameling gesteenten, mineralen, kristallen en fossielen uit de hele wereld, zodat er mooie stenen kunnen worden gekocht om te slijpen of te veramelen  of om een mooi sieraad van te maken. Er is voor elk wat wils te koop. Machines, boeken, fournituren, display- en opbergmateriaal en kralen. Ook is er een stand waar men een steen kan laten determineren door een specialist. Speciaal voor de kinderen is er een spel in de beurs zalen waarmee ze een leuk presentje verdienen en met een gratis mineralen poster naar huis gaan. Met de Sinterklaas en de Kerstdagen in het verschiet, kunt u zeker slagen voor een bijzonder geschenk of cadeau op deze beurs!

Gemakkelijk met openbaar vervoer en auto bereikbaar

Parkeren voor het beursterrein en in de buurt
Goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers
20 toiletten + 2 rolstoel toiletten

Bistro en restaurant "Saam" in house

Bij de kassa kunt u contactloos betalen middels PIN transactie. Alle beursruimtes worden gereinigd met verse gefilterde buitenlucht.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Zondag 17 september beurs in De Bilt

 Zondag 17 september 2023 wordt door de LVMN voor de veertiende keer de internationale mineralen-, fossielen- en sieradenbeurs georganiseerd in Cultureel en Vergadercentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4 in De Bilt. De beurs opent haar deuren voor de bezoekers, jong en oud van 10:00 tot 17:00 uur. Bij de ingang koopt u eenvoudig uw kaartje contant of bij voorkeur met contactloos pinnen.


U hoeft geen kaartje vooraf te reserveren.


In de zaal met standhouders loopt u door 3 meter brede gangpaden, ruim van opzet dus.
De vele standhouders hebben een mooie verzameling gesteenten, mineralen, kristallen en fossielen uit de hele wereld, zodat er mooie stenen kunnen worden gekocht om te slijpen, voor de verzameling of om een mooi sieraad van te maken. Er is voor elk wat wils te koop. Machines, boeken, fournituren, display- en opbergmateriaal en kralen. Ook is er een stand waar men een steen kan laten determineren door een specialist. Speciaal voor de kinderen is er een spel in de beurs zaal waarmee ze een leuk presentje verdienen en met een gratis mineralen poster naar huis gaan.


Gemakkelijk met openbaar vervoer en auto bereikbaar

Buslijn 77 van Nieuwegein-Zuid naar NS station Bilthoven via NS Utrecht Centraal Station. U stapt uit bij halte Alfred Nobellaan of halte Hessenweg in De Bilt. Vanaf de bushalte is het vijf minuten lopen. Vanaf NS station Bilthoven rijd deze bus ook (buslijn 77 naar Nieuwegein-Zuid).


Gratis parkeren op het ruime eigen parkeerterrein van het zalencentrum
Rolstoelvriendelijk
7 toiletten
Bij de kassa kunt u contactloos betalen middels PIN transactie.  Alle beursruimtes worden gereinigd met verse gefilterde buitenlucht.
U vindt hier het zalencentrum H.F. Witte in De Bilt.


IMG_20190929_125343
IMG_20190929_125343
IMG-20190531-WA0000
IMG-20190531-WA0000
IMG_3656
IMG_3656
IMG_3657
IMG_3657
IMG_3658
IMG_3658
IMG_3661
IMG_3661
IMG_3652_1
IMG_3652_1